את דירת הפנטהאוס הזו בגבעתיים, קיבל מעצב הפנים עמית ישראל כפרויקט מאתגר במיוחד.
כאשר היא צפופה ולא מוארת, המטבח היה קטן וסגור, בוידעם גדול הקטין את החלל העליון, ומדרגות בטון מאסיביות תפסו נפח משמעותי בחלל הפנימי מיד אחרי דלת הכניסה.
המטרה הייתה לפתוח עד כמה שניתן את השטח הציבורי וליצר מרחב נופי כבר עם פתיחת הדלת אל תוך שטח חלל הכניסה, עמית בחר בחומרי בגלם שלנו והתוצאות לפניכם.
בחירה ושילוב נכון של חומרי גלם, עזרו להפוך את הדירה למוארת, מודרנית וחלומית, תוך כדי התחשבות בפונקציונליות ויופי עבור משפחה עם ילדים.

543aee_4cf4b90e6d0443e489e6c062b8e1c185

המדרגות המאסיביות נהרסו כליל והחולפו במדרגות קלות מראה שילוב של חיפוי עץ אלון ובסיס ברזל עדין מראה. המטבח נפתח והפך לחלק מהחלל הפתוח הזורם אל חלל האורחים ומשם אל הנוף האורבני של גבעתיים.
בהתאם לאוירה האורבנית שהוכנסה אף היא בנגיעות אל פנים החלל, נבחרו אריחי הריצוף גרניט פורצלן, תוצרת איטליה מסדרך אפטאון, מידות 90/45 – הסדרה דמוית בטון, מיוצרת בטכנולוגיה דיגיטלית ללא חזרה של הדוגמא ובגוון שונה באופן כמעט בלתי נראה בין אריח לאריח בשטח המרוצף.
המטבח – הריצוף שולב עם אריחי גרניט פורצלן דקורטיבים מצויירים מסדרת ארגנטינה ספרד בגוונים שחור אפור ולבן, מותאמים לדרגת שחיקה המתאימה לריצוף של חללים ציבוריים ורטובים כאחד.
ברז המטבח – מהמותג הגרמני היוקרתי הנסגרואה.