כאשר קיבל עמית ישראל את דירת שני החדרים לתכנון ושיפוץ המטרה העיקרית היתה להמציא עוד מקום!
הבעיה העיקרית שאפיינה את הדירה היא עמוד וקורה מרכזיים באמצע הבית שחסמו ומנעו כל גישה ומרווח נשימה, העמוד הוא בלתי ניתן להזזה והיה צריך לבנות ולעצב את כל הבית סביבו, אתגר מיוחד אבל לא בלתי אפשרי כשמדובר במעצב בעל נסיון.

וכך ניגש עמית לעבודה והחל במלאכה, הוא תכנן את דירת שני החדרים הצפופה והחשוכה והפך אותה לדירת שלושה חדרים מוארת, מרווחת ומזמינה כאשר עיקר העיצוב בחלל המרכזי  נבנה סביב העמוד ולקח בחשבון את מגבלת מיקומו.
תחילה נכנס אל תוך חדר מרפסת סגורה והפך אותה לחדר ילדים –  חדר נוסף –  chekt.

לאחר מכן הכניס "פנימה" ממבואת הכניסה את הסלון, אל תוך האיזור הבעייתי  הכולל את עמוד הקונסטרוקציה תוך כדי חשיבה על פתיחת חלון לויטרינה בסמוך לסלון החדש ויצירת חדר משפחה נעים במבואת הכניסה במקומו.
חלל משפחה – chekt

בשלב הבא יצר עמית מעמוד הקונסרוקציה שהיה עד כה מגבלה –  יתרון והפך את העמוד לקיר כוח דקורטיבי ושימושי , העמוד הפך לקיר טלויזיה שעוטר בבריקים בגווני אפור חום נעימים לעין, כאשר בדופן האחורית שהורחבה נוסף ארון אחסון, החלל שנותר משמש כחדר עבודה והדופן הקדמית משמשת  כעמדת דלפק ואכילה יומיומית.

אז קיבלנו סלון מואר המופרד ע"י עמוד שהפך לקיר כוח מחופה בבריקים שבצידו השני פינת עבודה נעימה מנותקת ואף ארון אחסון. סלון + פינת עבודה chekt

מכאן אל המטבח  שהיה צר וארוך,  יחד עם פתיחת הסלון  הואר וחובר אל חלל האורחים כopen space אל מול הסלון.
קיר המטבח קיבל חיפוי במראה יותר מחוספס – גרניט פורצלן לבן.
מטבח – chekt

חדרי הרחצה עוצבו בסגנון רגוע ומאוורר בגוונים כחולים אפורים, החדר כולל ארונות אחסון אמבטיה ועמדת כיור ושרותים.